Tripp Trapp stol tilbud

Den tidsløse højstol fra Tripp Trapp er en klassisker som alle kender. Tripp Trapp stolen har siden introduktionen i 1972 været en favorit i de danske hjem. Få havde regnet med at stolen som Peter Opsvik, fra Norge, designede, ville blive sådan et kæmpehit. Ikke desto mindre har størstedelen af den danske befolkning indtaget deres første mange måltider i den ikoniske Tripp Trapp stol.
Den store popularitet har gjort stolen til noget der ligner folkeje, i store dele af verden. En af grundende til dette, er Tripp Trapp stolens simple, tidsløse design, og den anvendelighed som den giver i hverdagen.

Se det store udvalg af Tripp Trapp stole hos Babysam HER

tripp trapp stol tilbud
tripp trapp stol tilbud

Tripp Trapp er et brand vi forbinder med kvalitet. Og hvem har ikke haft en Tripp Trapp stol som er gået i arv, generation efter generation? Holdbarheden og kvaliteten af stolene er i top, og de kan nærmest ikke slides op.

Tilbehør til Tripp Trapp stol

Der findes masser af tilbehør til stolen, som gør det muligt at bruge stolen fra dit barn er spæd, og nærmest helt indtil de flytter hjemmefra. De simple riller på indersiden af Tripp Trapp stolen gør det muligt at indstille stolens sæde og fodstøtte. De kan justeres både i højde og i dybde, så barnets siddestilling kan tilpasses perfekt til bordet.

Det gør det muligt at tilpasse Tripp Trapp stolen til jeres behov, og samtidig gør de mange pudevarianter det muligt at udtrykke sin personlige stil.

Tripp Trapps Baby Set

Tripp Trapps Baby Set er et tilbehør du kan montere på højstolen, for at give baby mere støtte og sikkerhed. Sættet gør at barnet kan sidde med ved bordet, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Samtidig fåes Tripp Trapps Baby Set i flere smarte farver, så det altid vil matche jeres trappestol. I kan vælge et sæt i samme farve som stolen, eller være anderledes og vælge en anden farve, for at give en kontrast.

Tripp Trapp Newborn

Tripp Trapps Newborn sæt, består af en smart lille ergonomisk stol, som spændes fast direkte på højstolen. Det gør det muligt for jer at ligge den lille ned i stolen, og stadig have den tæt på bordet. Så kan mor og far nyde aftensmaden, men den lille kan ligge og slappe af lige ved siden af.
Tripp Trapp stolen er lavet i europæisk bøgetræ, der er med til at sikre holdbarheden. Bøgetræ er en meget hårdfør træsort, som gør Tripp Trapp stolen ekstremt solid og slidstærk.

Tripp Trapp stol Black friday

Vi arbejder rigtig meget med Black friday her på siden. Det har givet os et indgående kendskab til hvad du som forbruger kan forvente på dagen. Og du kan sagtens finde din Tripp Trapp stol på tilbud til Black friday. De største danske babyforretninger som Babysam og Pixizoo holder også store black friday udsalg, hvor de sænker priserne på stort set alt i deres butikker. Deriblandt også Tripp Trapp stolene.

Til Black friday kan du finde Tripp Trapp stole på tilbud til halv pris, og nogle gange endnu billigere. Husk derfor at følge med når det er Black friday igen, så du kan spare mange penge på din nye Tripp Trapp stol.

Se det store udvalg af Tripp Trapp stole hos Babysam HER