Singles day tilbud 2020

Vi anbefaler disse Singles day tilbud:
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Teeshoppen logo black friday og singles day udsalg
Babysam Tilbud Logo singles day og black friday
Bedre nætter black friday og singles day udsalg
Bubbleroom singles day
Proshop tilbud logo
Beautycos tilbud
Spartoo tilbudsdage
Kitchen time singles day tilbud
Lavpris VVS tilbud logo singles day og black friday tilbud
Wupti Tilbud Logo udsalg til black friday og singles day
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Fandt du ikke hvad du søgte? Se flere tilbud i vores tilbudsoversigt HER

Singles day tilbud 2020

Her på siden er det vores erklærede mål, at give danske forbrugere det bedste, og mest overskuelige overblik over de danske Singles day tilbud i år 2020 . Måden vi gør  det på, er  ved at have vores super simple og smarte oversigt øverst her på siden. I vores tilbudsoversigt kan du nemt komme direkte til de største danske webshops singles day tilbud. De fejrer alle dagen på den samme måde – med ekstra skarpe priser! Forbered dig derfor på at blive bombarderet med tilbud og vanvittige priser.

Fakta om Singles day tilbud online

Dato: 11. November 2020
Åbningstider til Singles day: Hele døgnet
Rabatter: Op til 80%

Singles day er på få år gået fra at være et kinesisk fænomen, til at være verdens største online handelsdag. Med den eksplosive vækst tilbudsdagen har haft, er vi sikre på at det kun vil blive endnu større, og endnu vildere i fremtiden. Men jo flere tilbud der kommer, jo sværere bliver det for forbrugere at gennemskue hvor man finder de bedste tilbud. Derfor har vi lavet tilbudsoversigten som du finder øverst på denne side.

Vi har i de seneste par år, set flere store butikker starte med at fejre Singles day. Blandt andet var der mindre tilbud hos blandt andet Power, Bilka og Elgiganten på singles day 2017. Når så store virksomheder tager en udsalgsdag til sig, så siger det lidt om potentialet.

De næste par kommer vi helt sikkert til at se en stor stigning i butikker som deltager i fejringen af Singles day.

Singles day danmark – en kommende succes

Singles day er langsomt ved at få fodfæste som tilbudsdage i danmark. Det forstår vi godt, da alle dage med ekstraordinære tilbud, kommer forbrugerne til gode. Der kan være virkelig mange penge at spare, ved at handle de gode tilbud på dage som Singles dag og Black friday. Uanset hvilken type produkter du er på udkig efter.

Samtidig ligger begge dage så tæt på julen, at det er helt oplagt at bruge Singles day og Black friday til at købe julegaver. Det kan blandt andet ses på salgstallene, hvor Black friday i 2017 var den største shoppingdag NOGENSINDE i Danmark

Shop til vanvittige priser på disse tilbudsdage

Uanset om det er Black Friday, eller Singles day 2020 , så er du garantet helt vilde tilbud! Butikkerne er vilde med disse tilbudsdage, da det er sikret en kæmpe omsætning. Kunderne er vilde med at bruge penge på disse dage, og det er netbutikkerne selvfølgelig glade for.

For dig som forbruger betyder det at du får mulighed for at handle til helt vanvittige priser. Det er helt normalt at du kan spare op til 50% – eller endnu mere – på disse tilbudsdage. Og her på siden hjælper vi dig selvfølgelig gerne med at finde frem til de bedste tilbud. Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du finde det i vores tilbudsoversigt. Du kan kort fortalt shoppe efter stort set alt. Tøjbutikker, skobutikker og alle mulige andre butikker har vilde tilbud på B og singles day.

Læs også: Singles day hos Stylepit

Et af de steder hvor der er rigtig mange penge at spare, er på elektronik. Store butikker som Elgiganten og Power ligger i stor konkurrence med hinanden, og det kommer kunderne til gode. Især på store tilbudsdage som Black friday og singles day i 2020 , hvor der virkelig er kamp om kunderne. Det betyder at du på disse tilbudsdage ofte kan handle elektronik til helt vilde priser. Det er ikke unormalt at finde rabatter på 80% eller mere på kendte mærkevarer. Men husk at være opmærksom. Det er ikke altid at store rabatter er lig med et godt køb.

Singles day 2020 i danmark

Singles day er dagen hvor man fejrer at være single, med en masse gode tilbud. Selvom dagen startede som en dag for singler, så er det selvfølgelig en fest som alle kan være med til. De store varehuse tilbyder selvfølgelig alle deres varer og gode tilbud til alle kunder.

Læs også: Vilde Singles day tilbud hos Sportmaster

De danske butikker har virkelig taget godt i mod singles day, og det er i dag en af landets største tilbudsdage. Flere store netbutikker fylder deres hjemmesider med gode deals og singles day tilbud. Du kan derfor altid forvente et brag af en fest, og masser af skarpe priser når du handler på singles day. Der er mange forskellige netbutikker som fejrer dagen, og du kan derfor forvente at finde noget til enhver smag. Så du altid kan finde et godt tilbud, uanset om du leder efter noget til dig selv, eller noget som skal glæde andre.

Nogle af de første danske butikker som tog Singles day til sig herhjemme var Bilka og Elgiganten. Elgiganten har haft særlige tilbud på Singles day i mange år, og kommer også til at gøre det i fremtiden. Du kan finde gode tilbud på stort set alle netbutikker, og i rigtig mange fysiske butikker. Bilka er lige så stille begyndt at gøre mere ud af dagen. Når så store forretninger vælger at fejre en dag, så er det noget som giver omtale. Det betyder at flere og flere mindre butikker hopper med på bølgen, hvilket ender med at give dig endnu flere muligheder for at shoppe til ekstra nedsatte priser.

 

Historien bag singles day

Singles day startede i 1993 på Nanjing Universitet i Kina. Det var i starten tænkt som et modsvar til valentinsdag, som havde gået sin sejrsgang verden verden. Rigtig mange singler følte at de blev overset, og som et modsvar skabte de Singles day som skulle fejres hvert år d. 11.11. Valget faldt på den 11. November, fordi det er en dato med flest 1 taller, som kan symbolisere at man er enlig, og det dermed er en hyldest til alle singler. Tanken var at man på denne dag skulle gøre lidt ekstra ud af at forkæle sig selv.

Se også: Forkæl dig selv med hårprodukter hos Nicehair 

Med tiden blev dagen mere og mere populær, og de lokale butikker begyndte at bemærke det. De begyndte så småt med at have særlige tilbud på dagen, tiltænkt singler. Efterhånden som dagen udviklede sig, er det primært blevet en online handelsdag. Stort set alle netbutikker har særlige tilbud på Singles day, og det er den allerstørste online handelsdag på verdensplan. Alene i Kina omsætter netbutikkerne for flere hundrede milliarder på Singles day! Det siger lidt om hvor stor en tilbudsdag det er gået hen og er blevet.

Skarpe tilbud på elektronik til Singles day 2020

Singles day er en oplagt dag at købe nyt elektronik. Du vil finde virkelig gode tilbud på alt fra bærbare computere til Actifry køkkenmaskiner. Elektronik varer er altid i høj kurs når der er udsalg. En af grundende til det er naturligvis at det generelt er dyre varer. Derfor bliver de ekstra attraktive på tilbud, da der er rigtig mange penge at spare. Det ved butikker også godt, og de gør derfor meget ud af deres elektroniske varer når det er Singles day. Du kan derfor forvente vilde priser på fladskærme, computere og elektroniktilbehør. Husk at besøge flere webshops før du køber noget, da du så nemmere kan danne dig et overblik og handle der hvor du får den bedste pris.

Læs også: Singles day tilbud hos Sport24

Det går bare rigtig stærkt med udviklingen af elektronik. Derfor vil butikkerne også rigtig gerne af med deres varer. På den måde før de plads til nye og mere spændende varer. Derfor kan du altid finde skarpe priser på elektronik på Singles day.

3 gode råd til din Singles day shopping

1. Tjek prisen! Det lyder måske simpelt, men det er ekstremt vigtigt. Du er nødt til at kende normalprisen på en vare, før du kan vide om det er et godt tilbud. Du må ikke blive forblændet af de store procentvise rabatter. Hvis varens før-pris er højere end hvad du kan finde den til andre steder, så er rabatten nemlig ikke retvisende for dig. Så sørg for at du ved hvad varen koster hos andre butikker. Så kan du bedre sikre dig at du får den til den bedste pris.

2. Forbered dig! Dette råd er en forlængelse af første råd. Men det er vigtigt! Sørg for at forberede en liste med tilbud som du leder efter. Så kan du bruge din Singles day på at gå målrettet efter disse varer, og ikke blive fristet og ende med en masse forskellige impulskøb.

Se også: Få skræddersyede skjorter fra Tailorstore

3. Slå til! Når du så endelig har fundet den rigtige vare, til den rigtige pris, så skal du slå til. En af grundende til at butikkerne kan have så gode tilbud på Singles day, er ofte at det kun er på et begrænset antal varer. Hvis du ikke slår til hurtigt, risikerer du nemlig at varen er udsolgt, og så må du i sidste ende købe den dyrere et andet sted.

Læs også: Singles day tilbud hos Le Fix i 2020

Brug disse 3 små råd, og så er vi sikre på at du får en rigtig god oplevelse til Singles day 2020 . De kan også med fordel bruges til andre udsalg. Besøg blandt andet det store udsalg hos Imerco. Det er i bund og grund 3 simple råd, som kan bruges i næsten alle situationer. Uanset hvilket udsalg du besøger, så er det en god ide at holde overblikket, så du undgår impulskøb. Impulskøb er dyre, ofte unødvendige og ender tit med at få lov til at ligge ubrugt i lang tid.

Danske butikker elsker singles day i 2020 !

2018 blev for alvor dagen hvor Singles day gjorde sit indtog i Danmark. Flere butikker end nogensinde før stod klar med gode tilbud og ekstra nedsatte varer. De mest prominente navne var Elgiganten, Bilka og Power, som alle markede Singles day med store udsalg. De forventer alle at være med på bølgen i fremtiden, og vi er sikre på at Singles day kun bliver større og større de næste par år. Det betyder ekstra rabatter, og endnu lavere priser for dig som forbruger. Husk derfor at følge med her på siden, så du ikke risikerer at gå glip af de store udsalg. Du kan blandt andet spare store penge på køkkenudstyr hos Kitchentime

Vi forsøger konstant at holde vores tilbudsoversigt opdateret, så du altid kan finde de største, og bedste udsalg i danmark. Vi forsøger at vise et bredt udsnit af butikstyper. Det betyder at vi både har sportsbutikker, elektronikbutikker og alt midt i mellem i vores oversigt. Det giver dig de bedste forudsætninger for at lave en god handel. Besøg gerne denne side ofte, da vi løbende tilpasser siden og dens indhold. God fornøjelse!

Læs også: Singles day hos Unisport

Singles day tilbud