Singles day tilbud hos Unisport 2020

Sportmaster har ligesom Unisport masser af gode tilbud på Singles day! Se dem alle ved at klikke på logoet her:
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday

Singles day hos Unisport

Singles day hos Unisport er din genvej til skarpe priser på fodboldudstyr. Unisport en af danmarks førende forhandlere af fodboldudstyr. De er især kendt for deres kæmpe udvalg af forskellige fodboldtrøjer og fodboldstøvler. Til Singles day 2020 kan du finde skarpe priser på alle klassikerne, og de nye moderne versioner. Og det er uanset om du leder efter nye fodboldstøvler, eller fodboldtrøjer.

Fakta om Singles day tilbud hos Unisport

Dato: 11. November 2020
Åbningstider til Singles day: Hele døgnet
Rabatter: Op til 65%

Unisport fører alle de kendte mærker, så uanset om du foretrækker Nike, Adidas eller Reebok, så har de det du leder efter. Til Singles day hos Unisport i 2020 kan du derfor forvente ekstra nedsatte priser på et stort udvalg af forskellige varer. Singles day er langsomt ved at overhale Black friday, og Unisport har tænkt sig at bidrage til den vækst.

Besøg det store Singles day udsalg og spar penge på dit nye sportsudstyr. Unisport fører alt fra fodboldtrøjer til løbeudstyr. Så du kan altid finde et godt tilbud, og til Singles day 2020 får priserne et ekstra hak ned.

Kæmpe udvalg fodbold udstyr til Singles day hos Unisport

Hvis du hellere vil handle i en fysisk butik, så kan du besøge Unisport i Jorcks passage i København. Her har de altid et stort udvalg og åbent alle ugens dage. Til særlige udsalg, som f.eks Singles day kan åbningstiderne dog være udvidede i forhold til normalt.

Læs også: Singles day hos Sport24

Du kan selvfølgelig ikke finde et lige så stort udvalg i den fysiske butik, som du kan på webshoppen. Men der er også noget særligt over at stå med produktet i hånden, og prøve det på, før du køber det. Vi kan vel alle huske duften af et par helt nye fodboldstøvler, og hvordan det kan tage os tilbage til barndommen, hvor vi stod i den lokale sportforretning og prøvede dem på.

Singles day tilbud hos Unisport