Singles day tilbud hos Sportmaster

Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday

Singles day 2020 hos Sportmaster

Det er singles day hos Sportmaster! Sportmaster er en af danskerne favoritter når det kommer til sportstøj. Det er en af de ældste, og mest anerkendte sportskæder herhjemme. De har en særlig plads i de flestes bevidsthed, da stort set alle større byer har én eller flere fysiske Sportmaster butikker.

Fakta om Singles day tilbud hos Sportmaster

Dato: 11. November 2020
Åbningstider til Singles day: Hele døgnet
Rabatter: Op til 70%

Og de fejrer selvfølgelig også Singles day! I løbet af året holder Sportmaster løbende udsalg, men især Singles day er blevet populært. Den kinesiske handelsdag er virkelig ved at få fodfæste herhjemme, og Sportmaster var en af de første butikker til at fejre Singles day. Og de er selvfølgelig også med til Singles day 2020 .

Singles day hos Sportmaster er din garanti for store besparelser på sportstøj. Der er altid gode tilbud hos Sportmaster, men til Singles day får rabatknappe lige en tand mere. Det betyder kæmpe rabatter og store prisnedsættelser på alt fra løbesko til fodboldtrøjer. Besøg deres webshop og se om der ikke er lige præcis det du går og mangler.

Du vil derfor opleve et kæmpe udvalg af sportstøj og udstyr til skarpt nedsatte priser. Hvis du er medlem af Klub Sportmaster kan du også være heldig at få tidlig adgang til det store Singles day udsalg. Det betyder at du kan spare penge længe før alle andre kunder!

Kæmpe udvalg af varer til Singles day hos Sportmaster

Der er altid masser af tilbud til Singles day hos Sportmaster. En af fordele ved at handle her, er deres kæmpe udvalg. Med så mange fysiske butikker, og en ligeså stor online butik, er der masser af varer at vælge imellem.

Du kan både handle hos de fysiske Sportmaster butikker og deres webshop. I de lokale butikker kan der være andre Singles day tilbud en på nettet. Derfor anbefaler vi altid at man besøger sin lokale Sportmaster, og ser hvad de har af særlige Singles day tilbud. Du kan være heldig at de har sænket prisen på lige præcis det du går og leder efter.

Vild med sport? Så er Sportmaster lige en butik for dig! Besøg også vores side omkring Singles day hos Unisport HER

Singles day hos Sportmaster