Singles day tilbud hos Sport24 2020

Sportmaster er vilde med Singles day, ligesom Sport24. Se alle de gode tilbud på Sportmaster.dk:
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday

Singles day hos Sport24

Så er det Singles day hos Sport24! Hos Sport24 finder du et af danmarks største udvalg af sportstøj. Det store udvalg betyder også at du kan forvente at finde ekstra gode tilbud, når Singles day 2020 begynder at nærme sig. Sport24 har som en af de første danske forhandlere af sportstøj, virkelig taget den nye handelsdag til sig. De markerer dagen med knaldtilbud og kæmpe rabatter i løbet af dagen.

Fakta om Singles day tilbud hos Sport24

Dato: 11. November 2020
Åbningstider til Singles day: Hele døgnet
Rabatter: Op til 65%

Læs også: Singles day hos Imerco

Det betyder at du kan finde alle de kendte mærker, men til stærkt nedsatte priser. Så uanset om du leder efter nye fodboldstøvler, løbetøj eller noget helt tredje, så kan du spare store beløb til Singles day 2020 hos Sport24. Udsalget starter natten til fredag klokken 00.00 præcist. Derefter vil alle de gode Singles day tilbud være tilgængelige i webshoppen hele døgnet.

Hvis du er VIP kunde ved Sport24 er det muligt at få eksklusiv adgang til udsalget før alle andre. Uanset hvad, så er du sikker på at finde gode tilbud hele dagen. Og det er både i Sport24s fysiske butikker og online.

Shop Singles day tilbud hos Sport24 2020

Sport24 har åbent i deres online butik døgnet ondt – selvfølgelig også til Singles day. I deres fysiske butikker har de tidligere haft udvidede åbningstider til disse udsalg. Tjek med din lokale Sport24 hvordan de holder åbent til Singles day 2020 .

Rigtig mange vælger at bruge Singles day 2020 til at købe julegaverne. Der er lidt over en måned til juleaften, så hvorfor ikke tage forskud på gaveræset og samtidig spare en masse penge.
Uanset om du shopper online eller i din lokale Sport24, kan du udnytte Singles day til at købe det sportstøj du skal give i julegave. Hvis du gerne vil have varerne hurtigt, kan du vælge at bestille det hele online og derefter afhente dem i din lokale Sport24 butik. Er du vil med sport? Læs mere omkring Singles day tilbud hos Sportmaster her.

Singles day tilbud hos Sport24