Singles day tilbud hos LE FIX

Vi anbefaler disse Singles day tilbud:
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Teeshoppen logo black friday og singles day udsalg
Babysam Tilbud Logo singles day og black friday
Bedre nætter black friday og singles day udsalg
Bubbleroom singles day
Proshop tilbud logo
Beautycos tilbud
Spartoo tilbudsdage
Kitchen time singles day tilbud
Lavpris VVS tilbud logo singles day og black friday tilbud
Wupti Tilbud Logo udsalg til black friday og singles day
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Fandt du ikke hvad du søgte? Se flere tilbud i vores tilbudsoversigt HER

Singles day tilbud 2020 hos Le Fix

Det er Singles day hos Le Fix! Le Fix er at af danmarks mest anerkendte tøjmærker. Grundlagt i københavn i 1993, af tre gode venner, er det langsomt vokset sig til et internationelt anerkendt brand. Når Le Fix præsenterer nye kollektioner, så er det altid med stor opmærksomhed fra fashion medier over hele kloden.

Fakta om Singles day tilbud hos Le Fix

Dato: 11. November 2020
Åbningstider til Singles day: Hele døgnet
Rabatter: Op til 80%

Le Fix er også kendte for at holde store udsalg. Du kan blandt andet spare op til 80% på tilbud til Singles day. Singles day hos Le Fix er med masser af stærke tilbud, på deres populære modetøj.

Et af Le Fix’s kerneprodukter er deres smarte t-shirts. De laves i mange forskellige varianter og designs, så der er helt sikkert også en model for dig. Le Fix er ikke bange for at eksperimentere med farver og anderledes former, så deres tøj er helt perfekt for dig som ønsker at skille sig ud.

Et andet sted hvor Le Fix udmærker sig, er på deres kundeservice. Det er ikke kun til Singles day at Le Fix forkæler deres kunder, det gør de hver dag. Det ses blandt andet på deres trustpilot, hvor de har fået topkarakterer!

Så tøv endelig ikke med at kontakte Le Fix hvis du har spørgsmål til deres tøj. De står altid klar med den gode kundeservice.

Le Fix åbningstider til Singles day 2020

Du kan handle hele dagen på Le Fix’s hjemmeside til Singles day 2020 . Le Fix har 3 forskellige fysiske butikker i københavn, hvor du selvfølgelig også kan handle til Singles day. Du har også mulighed for at shoppe online, og derefter hente dine varer i en af de fysiske butikker.

Læs også: Singles day hos Nicehair

I Le Fix butikken på Kronprinsensgade har de åbent fra 11-18 mandag til torsdag, 11-19 fredag, 10-17 lørdage og endelig fra 12-15 om søndagen. Så der er masser af muligheder for at gøre et fantastisk Singles Day kup hos Le Fix

Singles day hos le fix