Singles day tilbud 2020 HOS KITCHENtime

Kitchen tilbud logo udsalg til black friday og singles day

Singles day TILBUD HOS KITCHENTIME

Singles day hos Kitchentime giver dig muligheden for at spare store summer på dit nye køkkenudstyr! Kitchentime har som en af de første forhandlere af køkkenudstyr, valgt at tage Singles day 2020 til nye højder. Det betyder vilde priser, på hele Singles day og i dage efter. Singles day 2020 hos Kitchentime begynder natten til Singles day, præcist klokken 00.00. Derefter finder du vanvittige tilbud på alt fra køkkenmaskiner, til gryder hele døgnet. Du kan også være heldig at Kitchentime vælger at udvide udsalget, og tilbyde ekstra rabatter i de efterfølgende dage.

Fakta om Singles day tilbud hos Kitchentime

Dato: 11. November 2020
Åbningstider til Singles day: Hele døgnet
Rabatter: Op til 60%

Til Singles day 2020 hos Kitchentime kan du finde skarpt nedsatte priser på alt fra gryder, til stegepander, og køkkenknive. Derfor kan du altid finde et godt tilbud, ligegyldigt hvad du går og mangler til dit køkken. Vi er sikre på at du kan finde det hos Kitchentimes Singles Day udsalg.

Læs også: Singles day hos Nicehair

Kitchentime vælger at sænke priserne på flere hundrede forskellige kvalitets varer. Derfor kan du med fordel vælge at bruge Singles day udsalget i 2020 til at udvide indholdet af dit køkkenskab, eller måske endda spare penge på julegaverne. Uanset hvad, så er du sikker på at finde køkkenudstyr til en god pris hos Kitchentime.

SPAR PENGE PÅ Singles day 2020 HOS KITCHENTIME

Kitchentime har ligesom rigtig mange andre danske webshops valgt at tage Singles day til sig. Den kinesiske tradition er gået hen og er blevet en fast del af Kitchentimes årlige udsalgskalender. Derfor kan du forvente store rabatter og virkelig vilde tilbud, på køkkenudstyr fra alle de kendte køkkenmærke. Ligemeget hvad du står mangler til dit køkkenskab, så er vi sikre på at du kan finde det til Singles day 2020 hos Kitchentime.

Du får mulighed for at spare penge hele weekenden, hvilket giver dig masser af tid til at lede efter de allerbedste tilbud. Du kan med fordel bruge lidt ekstra tid på at kigge det store udsalg grundigt igennem. Så er du sikker på at gøre det allerbedste køb. Som en lille ekstra fordel så slipper du samtidig for at stå i kø i flere timer. Du kan i stedet sidde hjemme i sofaen, i ro og mag, og samtidig handle til de vilde Singles day tilbud hos Kitchentime. Husk at du altid får 365 dages gratis returret hos Kitchentime, samt fri fragt ved køb for over 299,- Samtidig tilbyder Kitchentime altid hurtig levering, så du kan få glæde af dit nye køkkenudstyr hurtigst muligt.

Singles day hos Kitchentime