Singles day tilbud hos Tailorstore 2020

Vi anbefaler disse Singles day tilbud:
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Teeshoppen logo black friday og singles day udsalg
Babysam Tilbud Logo singles day og black friday
Bedre nætter black friday og singles day udsalg
Bubbleroom singles day
Proshop tilbud logo
Beautycos tilbud
Spartoo tilbudsdage
Kitchen time singles day tilbud
Lavpris VVS tilbud logo singles day og black friday tilbud
Wupti Tilbud Logo udsalg til black friday og singles day
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Fandt du ikke hvad du søgte? Se flere tilbud i vores tilbudsoversigt HER

Singles day tilbud hos Tailorstore 2020

Singles day hos Tailorstore er til dig som ønsker at forkæle dig selv med en skræddersyet skjorte. Og hvem vil ikke have lækre skjorter som passer perfekt? Tailorstore garanterer altid at du får en skjorte med helt perfekt pasform. På deres store Singles day udsalg kan du opleve at finde rabatter på helt op til 40% på deres smarte skræddersyede skjorter. Det er som altid gratis hvis du ønsker at ændre på designvalg, hvilket blandt andet inkluderer specielt broderi og andre knapper til dit tøj. Når du går i gang med at sammensætte dit nye tøj hos Tailorstore, får du altid vist en masse valgmuligheder. Ligegyldigt om du er i gang med at sammensætte en ny skjorte, et elegant jakkesæt eller en dejlig varm frakke, så får du mulighed for at tilpasse det til din stil.

Fakta om Singles day tilbud hos Tailorstore

Dato: 11. November 2020
Åbningstider til Singles day: Hele døgnet
Rabatter: Op til 40%

Når du shopper på Singles day hos Tailorstore er du sikker på at få følgende ting:

– 100% Pasforms garanti
– Smart opmåling af dig selv på mindre end 60 sekunder
– altid fri fragt på din ordre
– Elegangt skræddersyet tøj helt uden mellemmænd.

Noget af det geniale ved Tailorstores skjorter, er at de kun laves i én størrelse. Nemlig din. Der findes ingen standard størrelser, da alle Tailorstore skjorter skræddersyes specifikt efter dine mål, så du altid er sikret en perfekt pasform. Det gælder naturligvis også på Tailorstore skjorter som du køber til Singles day 2020 . Du kommer ikke til at bruge mange sekunder på at finde de rette mål, og derefter er du helt klar til at bestille dit nye skræddersyede tøj. Når først dine mål er gemt, kan du bruge dem til fremtidige bestillinger. Det gør det nemt altid at have perfekte skjorter!

<h2>Få pasformsgaranti hos Tailorstore til Singles day</h2>

Tailorstores geniale pasformsgaranti garanterer dig at du altid får leveret et kvalitetsprodukt som passer dig helt perfekt. Skulle noget gå galt, og dine nye skjorter fra Tailorstore ikke passer ordentligt, så får du blot tilsendt en ny! Du skal blot kontakte Tailorstore og så vil de forsøge at hjælpe dig bedst muligt, så du kan få justeret skjorten. Det er smart! Og det sikrer dig at din skjorte passer perfekt.

Ønsker du at gøre brug af Tailorstore pasformsgaranti efter Singles day, er det meget vigtigt at du hurtigst muligt kontakter Tailorstores kundeservice. Pasformsgarantien gælder kun for det første produkt du køber i hver af de forskellige produktgrupper. Det betyder at du har pasformgaranti på din første Tailorstore skjorte, jakkesæt, frakke osv. Kontakt Tailoerstore hvis du har yderligere spørgsmål til garantien.

Vi glæder os til Tailorstores store singles day udsalg i 2020 , og vi kan ikke vente med at dele alle de vilde tilbud med dig! Det bliver vildt!

Singles day hos Tailorstore