SÅDAN FINDER DU DE BEDSTE SINGLES DAY TILBUD

Vi anbefaler disse Singles day tilbud:
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Teeshoppen logo black friday og singles day udsalg
Babysam Tilbud Logo singles day og black friday
Bedre nætter black friday og singles day udsalg
Bubbleroom singles day
Proshop tilbud logo
Beautycos tilbud
Spartoo tilbudsdage
Kitchen time singles day tilbud
Lavpris VVS tilbud logo singles day og black friday tilbud
Wupti Tilbud Logo udsalg til black friday og singles day
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday

Singles day er blevet en af verdens aller største online tilbudsdage, og det kan derfor hurtigt blive svært for dig at overskue alle de gode tilbud. Her i vores smart Singles day guide kan du læse 14 smarte tricks til at finde de bedste Singles day tilbud – og hvordan du nemt kan undgår de dårlige.

Der er mange webshops som allerede starter de gode tilbud i dagene op til Singles day. Her i vores guide vil vi vise dig, hvordan du hurtigt og simpelt undgår at gå i en dum tilbudsfælde. Der er mange forskellige webshops lokker alle med vilde rabatter – enkelte steder kan du finde rabatter på helt op til 70-80% ! Det kan selvfølgelig lyde for godt til at være sandt. Der er derfor mange ting, du skal tage højde for, før du begiver dig ud på den store tilbudsjagt.

Her får du 14 nemme, og gode råd til, hvordan du sikrer dig de bedste tilbud på Singles day.

1: Find tilbuddene flere steder online

I Danmark er Singles day nærmest kun til stede online. Det er derfor størst chance for at finde de gode singles day tilbud på nettet. Find de varer du ønsker at købe, hos flere forskellige forhandlere. Dermed kan du nemmere sammenligne priserne, og tilbuddene. Samtidig sikrer du dig at du køber dine udsalgsvarer, der hvor du får den største rabat.

2: Vær klar til at handle

Der er ikke noget værre end at gå glip af et godt tilbud. Sørg derfor for at være klar når udsalgene starter. På den måde risikerer du ikke at dine varer, eller størrelser, er udsolgt når du forsøger at handle. Husk på at de vilde rabatter ofte kun gælder på selve dagen, og du kan derfor ikke forvente at finde varerne til samme priser, dagene efter.

3: Få overblik over butikker og tilbud

Der er virkelig mange butikker – og tilbud, at vælge i mellem. Du vil opleve at blive bombarderet med gode tilbud på dagen, og det kan være svært at sikre sig et overblik. Skriv eventuelt ned, så du kan holde styr på hvad varerne koster, og hvor.

4: Hav fokus på varens pris

Procentregning kan snyde, og det er ikke altid den største rabat, som sikrer den bedste pris. Hvis en anden webshop har en lavere normalpris, kan en mindre procentvis rabat, godt være billigere, end ved en webshop som har en større procentrabat – men højere normalpris. Husk derfor at sammenligne priserne, og ikke rabatprocenterne.

5: Undersøg priserne, inden du går i gang

Rigtig mange tilbud bliver først tilgængelige, på selve dagen. Derfor er det vigtigt at du har gjort dit forarbejde, og kender til normalpriserne. Så er du sikker på at du kan gennemskue om du får en reel besparelse, og er klar til at træffe en hurtig beslutning, når du ser et rigtig godt tilbud.

6: Sørge for at vide, hvilke varer du leder efter

Inden de store single day tilbud skydes igang, er det vigtigt at du ved hvilke varer du leder efter. Så er du sikker på at du bruger tiden bedst muligt, og på at finde de rigtige varer. Samtidig kan det være med til at sikre, at du ikke køber unødvendige varer, blot fordi de var billige.

7: Køtilbud er ikke altid de bedste

Du vil opleve at nogle online butikker har “køtilbud”. Ofte betyder det blot at de har et begrænset antal varer, til den annoncerede pris. Selvom der kan være tale om en stor rabat, kan det, blandt andet, være på fordi de ekstra gode tilbud, er på ældre eller udgåede varer. Husk derfor at undersøge om det nu også er et godt tilbud. Eller om butikken blot bruger det begrænsede antal, til at rydde ud af varer som måske ikke er de mest sælgende.

8: Undgå tillægsforsikringer

Dette råd gælder primært dig som handler elektronik på singles day. Når du handler disse ting online, vil du ofte blive tilbudt at købe en ekstra forsikring oven i. Lad være med det! Denne type forsikring er ofte for dyre i forhold til dækningen, og varens pris. Det er sjældent nødvendigt med den ekstra dækning, og det kan simpelthen ikke betale sig. Butikkerne får en ekstra indtjening ved at sælge disse forsikringer, og de gør det altså ikke for at hjælpe dig.

9: Undersøg om du kan bytte varerne

Nogle gange kan man blive grebet af stemningen, og købe lidt for mange af de gode tilbud. Du har som udgangspunkt altid mulighed for at returnere varer som er købt online, men husk at undersøge webshoppens returregler, før du handler.

10: Reklamationsret – den har du altid

Ligegyldigt hvor godt et tilbud er, og hvor stor en rabat du får, så har du altid to års reklamationsret. Husk derfor at gemme dine kvitteringer. Når du handler online, kommer de typisk i en mail. Undgå at slette den, så du kan reklamere hvis du oplever fejl på dine varer, indenfor de to år.

11: Pas på med for gode tilbud

Når du handler online, kan du nogle gange blive tilbudt varer lidt for billigt. Husk at undersøge om det nu også er et godt tilbud, og ikke er en ældre model, eller andre ukurante størrelser.

12: Spot de online fupsiderne på sprogfejl

Der findes rigtig mange fupsider på nettet, som kun vil narre dine penge fra dig. De trækker penge fra dit kort, men sender dig aldrig nogen vare. Disse sider er tit lavet i udlandet, og de vil derfor ofte være skrevet på dårligt dansk. Vær derfor kritisk, og handl kun ved større, anerkendte webshops, hvis du er i tvivl.

13: Pas på underlige priser

En anden god måde at undersøge, om der er tale om en falsk side, er underlige priser. Hvis priser er “skæve” som f.eks 183,67 kroner, kan det være et tegn på at du er inde på en fupside. Hvis hjemmesiden er lavet i udlandet, bruger de ofte en computer til at omregne priserne fra en udenlandsk valuta, og til danske kroner. Det vil give skæve, underlige beløb, som en normal dansk webshop ikke vil have normalt.

14: Tjek webshoppen adresse og CVR-nummer

På danske netbutikker bør du altid kunne finde virksomhedens fysiske adresse og deres CVR-nummer. Hvis ikke du kan finde disse lovpligtige oplysninger, så er det måske et tegn på svindel. Dog kan CVR-numre også blive misbrugt. Derfor er den eneste måde, hvor du kan være helt sikker på at du handler med en reel virksomhed, attjekke virksomheden på www.cvr.dk.