Januar udsalg 2020 - find de bedste her!

Vi anbefaler disse Januar udsalg:
Nicehair Tilbud Logo udsalg til singles day og black friday
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Beautycos tilbud
Stylepit Tilbud Logo gode udsalg til singles day og black friday
Brandavenue.dk black friday og singles day tilbud
Bedre nætter black friday og singles day udsalg
Babysam Tilbud Logo singles day og black friday
Teeshoppen logo black friday og singles day udsalg
REfurb black friday singles day tilbud
Lavpris VVS tilbud logo singles day og black friday tilbud
Nicehair Tilbud Logo udsalg til singles day og black friday
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Fandt du ikke hvad du søgte? Se flere tilbud i vores tilbudsoversigt HER

Januar er udover at være årest første måned, også den første måned hvor netbutikker og fysiske butikker holder udsalg. Året skal startes med et brag, og der skal tømmes ud fra lagrene. Derfor kan du spare rigtig mange penge, ved at handle på de store januar udsalg.

Hvornår er der januar udsalg?

Januar udsalget starter hvert år den 1. Januar og fortsætter hele måneden ud. Det afhænger af butikken hvornår de starter op med udsalget. Enkelte butikker vælger f.eks kun at afholde udsalg i de sidste dage, eller uger af januar. Men som udgangspunkt kan du finde gode tilbud i forskellige butikker, hele januar måned.

Nogle steder oplever vi også enkelte butikker vælger at slå jule- og januarudsalget sammen. Så bliver det en længere periode med ekstra nedsatte varer, og mere et regulært vinterudsalg. Dermed bliver det jo ikke et regulært januar udsalg, men nærmere et vinter udsalg, eller december udsalg. Uanset hvad vi kalder det, så bliver resultatet det samme. Nemlig at du som forbruger kan spare en masse penge.

Det er både fysiske forretninger og netbutikker som holder udsalg i januar. Derfor kan du både nyde godt af de lave priser, uanset om du handler på nettet eller på dit lokale butiksstrøg.

Fakta om Januar udsalg

Dato: 1-31. Januar 2020
Åbningstider online: Hele døgnet
Rabatter: Op til 80%

Hvad kan jeg spare penge på, til januar udsalg?

En af grundende til at butikkerne holder januar udsalg, er så de kan få frigjort plads på deres lagre. Der kommer rigtig mange sæsonvarer i gennem året, og derfor skal de have gjort plads til dem. En af de ting man typisk kan spare mange penge på er elektronik. Udviklingen går virkelig stærkt på den type varer, og butikkerne ønsker derfor at komme af med elektronik varer hurtigst muligt, så de kan få plads til de nyeste modeller.

En anden sikker vinder er tøj og beklædning. Butikker skal have gjort plads til det nye års kollektioner, og du kan derfor forvente ekstra nedsatte priser på sidste års modeller. Januar udsalg er derfor altid en rigtig god periode at få frisket garderoben op med lækkert tøj.

Hvis du vil være sikker på at lave en god handel til januar udsalget, så husk at forbered dig. Find ud af hvad du leder efter, og undersøg normalprisen. Så kan du nemmere finde frem til det sted hvor du får varen til den bedste pris.

Byt dine julegaver til januar udsalget

Hvem har ikke prøvet at få en julegave som bare ikke rigtig passede? En trøje som måske lige er et nummer for stort, eller en skjorte som bare ikke sidder rigtigt. Så kan du bruge januar udsalget til at få ekstra meget for din julegave! Byt din julegave i butikken til januar, og brug i stedet pengene på udsalgsvarer. Så kan du faktisk tit opleve at få meget mere for pengene!

Hvis du bytter en skjorte som er købt til normalpris, så kan du f.eks købe to skjorter på udsalg, til samme pris. Det er en rigtig smart måde at få mere ud af både julegaverne, men også januar udsalget.

Januar udsalg

Se flere gode januar udsalg på vores forside