Januar udsalg 2021 - find de bedste her!

Vi anbefaler disse Januar udsalg 2021:
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Teeshoppen logo black friday og singles day udsalg
Babysam Tilbud Logo singles day og black friday
Bedre nætter black friday og singles day udsalg
Bubbleroom singles day
Proshop tilbud logo
Beautycos tilbud
Spartoo tilbudsdage
Kitchen time singles day tilbud
Lavpris VVS tilbud logo singles day og black friday tilbud
Wupti Tilbud Logo udsalg til black friday og singles day
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Fandt du ikke hvad du søgte? Se flere tilbud i vores tilbudsoversigt HER

Januar er udover at være årets første måned, også den første måned hvor netbutikker og fysiske butikker holder udsalg. Året skal startes med et brag, og der skal tømmes ud fra lagrene. Derfor kan du spare rigtig mange penge, ved at handle på de store januar udsalg.

Hvornår er der januar udsalg 2021?

Januar udsalget starter hvert år den 1. Januar og fortsætter hele måneden ud. Det afhænger af butikken hvornår de starter op med udsalget. Enkelte butikker vælger f.eks kun at afholde udsalg i de sidste dage, eller uger af januar. Men som udgangspunkt kan du finde gode tilbud i forskellige butikker, hele januar måned.

Nogle steder oplever vi også enkelte butikker vælger at slå jule- og januarudsalget sammen. Så bliver det en længere periode med ekstra nedsatte varer, og mere et regulært vinterudsalg. Dermed bliver det jo ikke et regulært januar udsalg, men nærmere et vinter udsalg, eller december udsalg. Uanset hvad vi kalder det, så bliver resultatet det samme. Nemlig at du som forbruger kan spare en masse penge.

Det er både fysiske forretninger og netbutikker som holder udsalg i januar. Derfor kan du både nyde godt af de lave priser, uanset om du handler på nettet eller på dit lokale butiksstrøg.

Fakta om Januar udsalg 2020

Dato: 1-31. Januar 2020
Åbningstider online: Hele døgnet
Rabatter: Op til 80%

Hvad kan jeg spare penge på, til januar udsalg 2020?

En af grundende til at butikkerne holder januar udsalg, er så de kan få frigjort plads på deres lagre. Der kommer rigtig mange sæsonvarer i gennem året, og derfor skal de have gjort plads til dem. En af de ting man typisk kan spare mange penge på er elektronik. Udviklingen går virkelig stærkt på den type varer, og butikkerne ønsker derfor at komme af med elektronik varer hurtigst muligt, så de kan få plads til de nyeste modeller.

En anden sikker vinder er tøj og beklædning. Butikker skal have gjort plads til det nye års kollektioner, og du kan derfor forvente ekstra nedsatte priser på sidste års modeller. Januar udsalg er derfor altid en rigtig god periode at få frisket garderoben op med lækkert tøj.

Hvis du vil være sikker på at lave en god handel til januar udsalget, så husk at forbered dig. Find ud af hvad du leder efter, og undersøg normalprisen. Så kan du nemmere finde frem til det sted hvor du får varen til den bedste pris.

Byt dine julegaver til januar udsalget 2020

Hvem har ikke prøvet at få en julegave som bare ikke rigtig passede? En trøje som måske lige er et nummer for stort, eller en skjorte som bare ikke sidder rigtigt. Så kan du bruge januar udsalget til at få ekstra meget for din julegave! Byt din julegave i butikken til januar, og brug i stedet pengene på udsalgsvarer. Så kan du faktisk tit opleve at få meget mere for pengene!

Hvis du bytter en skjorte som er købt til normalpris, så kan du f.eks købe to skjorter på udsalg, til samme pris. Det er en rigtig smart måde at få mere ud af både julegaverne, men også januar udsalget.

Januar udsalg hos Sportmaster

Sportmaster er en af danmarks aller største forhandlere af sportstøj og sports udstyr. Sportmaster kører i hele januar måned et kæmpe udsalg, på deres allerede nedsatte varer. Det betyder at du kan få halv pris, på alle allerede nedsatte varer! Sportsmaster januarudsalget kører i hele januar, og det betyder at du blandt andet kan få nye løbesko til 50% af en allerede nedsat pris!

For at gøre deres januarudsalg endnu mere attraktive, vælger Sportmaster at give MINIMUM 50% på alle udsalgsvarer. Så du kan også være heldig at finde varer i deres udsalg, som er nedsat endnu mere. Du kan gå på jagt i Sportmasters store januarudsalg 2020 ved at klikke på deres logo øverst på siden her.

Januar tilbud 2021?

Januar er en rigtig god måned at jagte tilbud i. Ovenpå på det store julegaveræs i december måned, er der rigtig mange som står med en julegave som skal byttes. Det kan der være mange grunde til. Nogle får den samme gave flere gange, og andre får måske ikke lige den trøje de ønskede sig. Derfor skal de fleste af os ud og bytte én eller flere julegaver i januar.

Butikkerne vil altid gerne øge deres salg, og derfor vælge mange at køre ekstra tilbud i januar. Januar tilbud kan gælde alle varer i butikken, eller nogle specifikke varer som er udvalgt af forretningen. Uanset hvad, så er det oplagt at gøre brug af januar tilbud til at bytte sine julegaver.

Januar tilbud er selvfølgelig ikke kun for dem der skal bytte julegaver. Alle kan gøre brug af januar tilbud, og det er en rigtig nem måde at shoppe med store rabatter på.

Nicehair Januar udsalg i 2020

Nicehair sælger makeup, hårprodukter og personlig pleje fra en af Danmarks største beauty webshops. Her kan du altid gøre en god handel, uanset om du leder efter en specifik shampoo, eller bare gerne vil spare lidt penge på din ynglingsparfume. Til Nicehair januarudsalg kører de nye tilbud hver uge i januar.

Det kan derfor være en god ide at besøge deres udsalg flere gange i løbet af måneden, for at finde de helt rigtige tilbud. Hvis du ikke får besøgt hjemmesiden flere gange, så kan du med fordel tilmelde dig deres nyhedsbrev. Så får du nemlig alle de gode Nicehair tilbud direkte sendt til din mailboks.

Nicehair tilbyder rabatter fra 50% og helt op til 85% på udvalgte varer til deres store januar udsalg i 2020. Så de er garanti for at gøre en god handel.

Hvornår starter Januar udsalg i 2021?

Januarudsalg starter traditionen tro altid den første dag i måneden. Dog er 1. Januar ofte en dag hvor de fleste ikke laver det store, grundet træthed fra nytårsfesten. Derfor vælger mange webshops også at sprede januar udsalget ud over flere uger. Derfor vælger nogle butikker kun at have nogle enkelte varer på udsalg den første uge, og derefter nogle nye varer de følgende uger.

Januar udsalget starter derfor altid i januar, som navnet antyder, og løber måneden ud.

Juletilbud

Januar udsalg

Se flere gode januar udsalg på vores forside