Cyber Monday tilbud 2019

Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Stylepit Tilbud Logo gode udsalg til singles day og black friday
Nicehair Tilbud Logo udsalg til singles day og black friday
Babysam Tilbud Logo singles day og black friday
Beautycos tilbud
Tailorstore rabat
Imerco Tilbud Logo black friday og singles day tilbud
Lavpris VVS tilbud logo singles day og black friday tilbud
Kitchen tilbud logo udsalg til black friday og singles day
Wupti Tilbud Logo udsalg til black friday og singles day
Stylepit Tilbud Logo gode udsalg til singles day og black friday
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday 2019 falder altid mandagen efter Black Friday 2019. I starten var Black friday primært en dag for de fysiske butikker, og der var ikke rigtig gang i onlinehandlen den dag. Derfor skabte nogle marketing folk konceptet omkring Cyber Monday, som en digital pendant til Black friday. Ligesom Black friday 2019 handler Cyber Monday 2019 om store rabatter og ekstra gode tilbud. Dagen er i dag næsten lige så stor som Black friday, og hos mange butikker vælger man at slå de to dage sammen, og fejre Black week i stedet. Black week er en hel uge fyldt med tilbud.

I USA bliver der omsat for flere milliarder af dollars henover weekenden i mellem de to dage. Herhjemme i Danmark er vi ikke helt nået de nivauer endnu. Derfor er Cyber Monday stadig den “mindste” af de forskellige udsalgsdage. En af grundende til dette er at dagen kun fejres online. Det er derfor ikke noget som de fysiske butikker gør noget ud af, og derfor er omsætningen også det lavere.
Cyber Monday falder mandag d. 2 december i 2019 og du kan allerede nu begynde at glæde dig. For det bliver rigtig godt, og fyldt med masser af gode tilbud.

Cyber Monday 2019 i Danmark

Danskerne har først rigtigt taget Black friday til sig de sidste par år. Derfor er Cyber Monday 2019 endnu ikke på samme niveau herhjemme. En af grundende til dette er at det ikke er ligeså mange butikker som fejrer dagen, og kendskabet til den er ikke så stor herhjemme. Men hvis udviklingen fortsætter som den går nu, så er vi sikre på at dagen bliver rigtig stor i fremtiden. En dag fyldt med gode priser.

Vi har en tendens til at følge trop, når der kommer spændende ting fra udlandet. Helt generelt kan vi se at der kommer mere og mere opmærksomhed omkring tilbudsdage i medierne, og derfor vil det også komme til at fylde mere i forbrugernes bevidsthed over de næste par år. Med placeringen sidst i november, er Cyber Monday 2019 også et oplagt tidspunkt at få købt julegaverne på. Der er stadig tilpas længe til jul, så du er sikker på at alle gaverne når at komme før juleaften. Husk at finde ud af hvad de forskellige folk har af ønsker, før du køber gaverne i god tid. Ellers risikerer du at stå med en masse gaver, som ikke lever op til modtagernes forventninger.

Hvad kan jeg købe til Cyber Monday 2019 i Danmark?

Ligesom til Black Friday 2019 og Singles day 2019, så kan du købe stort set alt! Der er altid et bredt udvalg af butikker som vælger at fejre disse dage, og derfor kan du købe alt fra elektronik, til sportstøj og rejser. Og selvfølgelig alt der i mellem. En af de helt store fordele ved Cyber Monday, er at det ligger som den sidste tilbudsdag før jul. Det er derfor en oplagt mulighed for butikkerne til at komme af med restpartier, og andre varer som de måske gerne vil af med. Det betyder at du som forbruger kan finde ekstra gode tilbud, og spare mange flere penge.

Så uanset om du leder efter ny computer, et større fjernsyn eller bare går og håber på at den der lækre skjorte bliver sat ned, så er Cyber Monday noget for dig. Med tendensen blandt online butikkerne, så kommer vi helt sikkert til at se flere og flere gode tilbud på dagen i fremtiden. Gode tilbud er lig med lavere priser. Hvis du leder efter specifikke tilbud, så kan du finde det i vores store tilbudsoversigt øverst på siden. Den er nem og hurtig at finde rundt i.

Sådan sparer du flest penge på Cyber Monday 2019

Der kommer altid store besparelser på de forskellige tilbudsdage. Men derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde de største besparelser. Et af de bedste råd er at forberede dig. Hvis du bare tjekker alle de store udsalg ud, uden noget decideret mål, så risikerer du at ende med at impulskøbe en masse. Det er både dyrt, og gør det sværere for dig at få råd til de ting som du virkelig gerne vil have.

En god øvelse er at sætte sig ned i dagene op til udsalget, og lave en liste over specifikke ting du skal bruge. Så kan du sidde på selve dagen og fokusere på de ting du har på listen. Så undgår du nemt de fleste impulskøb. samtidig kan du nemt gå de forskellige butikker igennem på forhånd, for at finde varerne der hvor du får dem til den bedste pris. Det gør det nemt at handle på tilbudsdagen.

Det skader aldrig at besøge de forskellige butikker i dagene op til udsalget. Så ved du hvordan du nemt kan finde varerne i deres butik, og du får også en ide om hvad varen reelt koster. På den måde kan du også sikre dig at købe varen der hvor du får den til den bedste pris. Husk altid at tjekke om webshoppen tager penge for fragt eller om de tilbyder fri fragt. Det er ikke sikkert at varen ender med at være billigst der hvor prisen er lavest, hvis der kommer et stort fragtgebyr oveni. Fri fragt er altid at foretrække.

cyber monday tilbud

Se flere gode Cyber Monday tilbud på vores forside