Black friday tilbud 2021

Vi anbefaler disse Black Friday tilbud:
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Teeshoppen logo black friday og singles day udsalg
Babysam Tilbud Logo singles day og black friday
Bedre nætter black friday og singles day udsalg
Bubbleroom singles day
Proshop tilbud logo
Beautycos tilbud
Spartoo tilbudsdage
Kitchen time singles day tilbud
Lavpris VVS tilbud logo singles day og black friday tilbud
Wupti Tilbud Logo udsalg til black friday og singles day
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday
Fandt du ikke hvad du søgte? Se flere tilbud i vores tilbudsoversigt HER

Hvad er Black friday?

Black friday er et amerikansk fænomen som har taget verden med storm. Det startede oprindeligt som en handelsdag, hvor amerikanerne kunne få ekstra gode tilbud i deres lokale butikker. Men med tiden valgte mange butikker at lave nogle få, men helt vanvittige black friday tilbud. Det er derfor at du kan finde videoer på nettet, hvor folk simpelthen slås om varer. Istedet for udelukkende at have udsalgsvarer, blev det kendt at man på Black friday 2020 kunne købe helt vanvittige tilbud. Der er først set at butikker har haft f.eks fladskærme til få hundrede kroner, eller andre helt ekstreme priser.

Oprindeligt startede det hele omkring år 2000. Med onlinebutikkernes indtog i detailhandlen, har dagen efterhånden blevet en kæmpestor online handelsdag. Selvom rigtig mange fysiske butikker også fejrer Black friday i år 2020 , så er det primært online at danskerne vælger at shoppe.

I USA fejrer de Thanksgiving den fjerde torsdag i november, og fredagen dagen efter afholdes black friday. Dagen er mange steder blevet kritiseret voldsomt, da nogle mener at det opfordrer til overforbrug og frådseri. Fakta er dog at rigtig mange vælger at gøre brug af de mange gode tilbud. Og så længe forbrugerne vælger at handle til Black friday, så vil butikkerne bliver ved med at komme med ekstra gode tilbud.

Hvor kan jeg spare penge til Black friday 2020 ?

Du kan spare penge til Black friday 2020 hos stort set alle danske butikker, både fysiske og online. Udover vores tilbudsoversigt øverst på siden, har vi skrevet nogle små artikler, hvor vi går mere i dybden med forskellige danske webshops Black friday tilbud. Du finder dem alle herunder:

Kan jeg købe alt til Black friday 2020 ?

Det er tæt på! Stort set alle typer butikker vælger at holde black friday. Hvis du går en tur på dit lokale butiksstrøg, vil du opleve længere åbningstider og masser af mennesker i butikkerne til black friday. Rigtig mange vælger at bruge de dagen til at handle julegaver til ekstra gode priser. Så kan man både få varerne til ekstra lav pris, og samtidig få juleræset overstået i god til. Du kan købe alt fra ferier til sportstøj, og selv biler på black friday i 2020 !

Størstedelen af de danske butikker har på en eller anden måde, ekstra gode tilbud den dag. Derfor skal du blot holde øjne og ører åbne, da du helt sikkert kan finde det du søger, til en god pris i dagene omkring Black friday. Nogle steder har de valgt at give en fast procentvis rabat på alle varer i deres butik, mens andre vælger at have nogle helt specifikke varer på tilbud til Black friday.

Black friday skal ses som en festdag, for dig som forbruger. Du kan kickstarte julehandlen, eller købe varer til dig selv ekstra billigt.

Gode råd til Black Friday 2020

Det kan være uoverskueligt at finde de rette tilbud på de store udsalgsdage. Vi bliver bombarderet med budskaber og reklamer i dagene op til, og det kan være svært at regne ud hvor du får mest for pengene. Man kan nemt blive revet med af en stemning, og ende med at købe en masse ting man reelt set ikke har brug for. Derfor kan det være en god ide at sætte sig ned i dagene op til udsalgene og simpelthen forberede en liste over de ting man vil købe.

Skriv ned hvad du leder efter, og brug så dagen på at finde den butik der har varen billigst. Har du flere varer du leder efter, så find dem én af gangen. Så undgår du at du bliver grebet af stemningen, og ender med at købe alt muligt andet. Jo mere struktureret du er på dagen, jo færre impulskøb ender du med at lave. Og jo færre impulskøb, jo flere penge sparer du i sidste ende.

Et andet godt råd er at undersøge produkterne grundigt. Det er nemt at blive forblændet af de store rabatter, og ekstra gode priser. Men du risikerer også at købe et produkt som ikke lever op til dine forventninger, hvis du blot køber det produkt med den største rabat. Husk at læse produktanmeldelser, og specifikationer. Få en fornemmelse af produktets kvalitet og egenskaber. Så undgår du at blive slemt overrasket når dine varer ankommer.

Black friday 2020 er dagen med de vilde tilbud

Black friday er en af årets helt store shoppingdage. Her kan du spare store beløb på stort set alle slags varer. Dagen kommer hver november, og stort set alle danske butikker har ekstra gode tilbud. Nogle fejrer endda Black friday i hele ugen op til! Derfor kan du godt forberede dig på en dag fyldt med vilde tilbud og masser af muligheder for at spare penge.

LÆS OGSÅ: Spar penge på tøj til Black Friday 2020

Indenfor de seneste år er Black friday gået fra at være en Amerikansk tilbudsdag, til at være et globalt fænomen. I danmark har detailhandlen – og forbrugerne, taget i mod dagen med åbne arme. Det er også svært ikke at være tilfreds med en dag som udelukkende handler om vilde tilbud. Se det som en festdag for butikkerne, hvor de virkelig gør alt hvad de kan for at tiltrække folk, med ekstra store rabatter.

Black friday bliver i år 2020 fejret af alle de store danske detailkæder. Uanset om du er i Elgiganten, Power eller Bilka, så kan du ikke undgå at se de store Black friday bannere, som signalerer at de har vilde tilbud. Et af kendetegnene ved Black friday er de sorte og gule farver, som de fleste butikker bruger for at markere deres specielle tilbud.

Historien bag Black Friday

Som vi tidligere har skrevet, så stammer Black friday fra USA. Selve konceptet blev skabt af nogle daglighvare butikker, for at sætte ekstra gang i salget i dagene efter Thanksgiving. Thanksgiving er en af de allerstørste helligdage i USA, hvor man fejrer alt det man er glad for. Derfor falder Black friday altid dagen efter Thanksgiving, hvilket vil sige den fjerde fredag i november. Dagen blev brugt som en ekstra fejring, og en mulighed for at sælge varer til ekstraordinært gode priser.

Spar penge på elektronik til Black friday 2020

Black friday 2020 er lig med ekstra gode priser, på alt fra tøj til husholdningsmaskiner. Men det er især på elektronik at det er muligt at spare rigtig mange penge. Elektronik er altid en attraktiv vare når de er udsalg. Grunden til det er at elektronik for det meste er en dyr vare. Uanset om du skal bruge en ny telefon eller computer, så er det en dyr fornøjelse. Derfor vælger rigtig mange danskere at købe disse produkter når de er på udsalg. Og det ved butikkerne godt. Derfor kan du forvente at der er rigtig skarpe priser på alt fra fjernsyn, computerskærme og iPhones når det er black friday.
Udviklingen på elektronik går rigtig stærkt, og butikkerne vil derfor rigtig gerne af med deres varer hurtigt. På den måde får de plads på hylderne til nye spændende varer.

Hvis du ønsker at købe elektronik på black friday, så er der rigtig mange muligheder. Store butikker som Power og Elgiganten holder altid kæmpe black friday udsalg. Det er uanset om du vælger at handle på nettet eller i deres fysiske butikker. Black friday er en kæmpe handelsdag for disse butikker, og de går virkelig op i det. Både med vilde priser på elektronik, men også med masser af reklamer og pyntede butikker. Det er med til at skabe en fed stemning ude i butikkerne, og det er dig som forbruger som er i centrum. Så glæd dig til november næste år, hvor du endnu engang får mulighed for at købe en masse billig elektronik til black friday.

Elektronik tilbud på black friday 2020

Er din telefon gået i stykker, eller er du bare ved at være træt af dit gamle fjernsyn? Uanset hvad grunden er, så kan du spare mange penge ved at skifte dem til black friday. Hvis du vil have et elektronik produkt som du kan bruge i mange år, så er du nødt til at købe noget i ordentlig kvalitet. Kvalitet koster som bekendt mange penge, og derfor kan det være en fordel at vente med at købe disse produkter, indtil de kommer på tilbud. Der er altid masser af disse varer på tilbud til Black friday. Du kan derfor være helt sikker på at spare store penge, hvis du venter med at købe indtil da.

En af grundende til at der er så meget at spare på black friday, er at butikkerne slås om kunderne. De ved godt at der er rigtig mange som ønsker at købe ny elektronik på black friday, og derfor er de nødt til at lokke med ekstra gode priser. Kunderne er ofte ligeglade hvor de handler. De handler der hvor de får den bedste pris. Derfor vil du opleve at de store elektronik butikker kommer med helt vanvittige tilbud til black friday 2020 .

Køb dit nye fjernsyn til black friday 2020

Der kan være mange grunde til at købe nyt fjernsyn. Måske er det gamle gået stykker, blever for småt, eller bare ved at være for gammelt. Det kan også være at der mangler et tv til børneværelset, eller bare et ekstra fjernsyn til sommerhuset. Uanset hvad grunden er, så kan du spare mange penge ved at købe dit fjernsyn til Black friday. Alle de store varehuse og elektronik forhandlere har fjernsyn på tilbud til Black friday.

LÆS OGSÅ: Spar tusindvis af kroner på Fjernsyn til Black Friday

Et godt fjernsyn koster flere tusinde kroner, så det kan være rigtig smart at købe på udsalg. Så sparer du masser af penge, og kan måske endda få råd til et større, og bedre fjernsyn. Der er nemlig rigtig stor prisforskel på fjernsyn. Jo større dit fjernsyn skal være, jo dyrere bliver det også. Det er her at udsalg kommer til din hjælp. Hvis du f.eks har 5.000 til et nyt fjernsyn, så kan du måske købe et rigtig fint nyt 40” fjernsyn. Men når der er udsalg, så kan du være heldig at finde et større, bedre fjernsyn til samme penge. Så kan du få endnu mere for dine kroner, og få et større TV til stuen.

Find din nye seng til Black friday 2020

En seng er en rigtig stor investering. Vi bruger næsten en tredjedel af vores liv i sengen, og derfor er det vigtigt at man har en god seng. Det er også derfor at senge er så dyre. Der går rigtig meget tid, og penge, til at udvikle nye senge hos fabrikanterne. En kvalitetseng fra en af de kendte producenter kan nemt koste over 10.000 kroner. Derfor skal du vente med at købe din nye seng til Black friday! Du kan ofte spare rigtig mange penge på din nye seng, denne dag. De store forhandlere af senge, er nemlig også hoppet med på Black friday bølgen.

LÆS OGSÅ: Køb din seng til Black friday 2020

En af dem er Bedre Nætter. Bedre nætter er en dansk senge forhandler, som var en af de første butikker herhjemme til rigtig at tage Black friday til sig. De har hvert år nogle helt vilde priser på deres senge, op til Black friday. De tilbyder også en omfattende byttegaranti, hvis sengen ikke lever op til dine forventninger. Det kan nemlig være rigtig svært at finde den rigtige seng, hvis man ikke har prøvet at ligge i den før købet.

En god seng er noget af det vigtigste du kan have i hjemmet. Du får ny energi når du sover, og det er derfor nødvendigt at du også ligger godt. En god nattesøvn er nemlig med til at gøre din hverdag lettere, og give dig mere overskud.

Få store rabatter på cykler til Black friday 2020

Det er fedt at spare penge! Også på cykler. Det er sjældent at man køber en cykel, da det er et produkt som holder rigtig længe. Derfor er det også vigtigt at man køber en kvalitetscykel, når det endelig er. Og hvorfor så ikke spare penge på den samtidig? Til Black friday kan du både finde skarpe priser på cykler online, og hos din lokale cykelforhandler.

Er du på udkig efter en ny el-cykel, så kan det være en god ide at være ekstra opmærksom. Det kan være rigtig svært at sammenligne de forskellige modeller, og finde ud af hvilken der er bedst. Derfor anbefaler vi at du tager ned til din lokale cykelforhandler og taler med dem. De kan guide dig i den rigtige retning, og kan helt sikkert også give dig et skarpt tilbud. Alternativet er at besøge en af de mange store cykelforhandlere på nettet. Så kan du sidde i ro og mag derhjemme, og finde frem til den helt rigtige model.

Black fridaystilbud rejser

Udover alle de andre gode Black friday tilbud, så er det i de seneste par år også blevet muligt at spare penge på rejser. I 2018 kunne du blandt andet finde ekstra gode tilbud på rejser hos Bravo tours, Apollo rejser, Sun tours og mange andre.

Køb VVS til Black friday HER

Det er altid dejligt at komme på ferie, og de fleste af os kunne godt trænge til at komme ned i varmen og slappe af. Når Black friday falder i november, kunne det være et oplagt tidspunkt at finde en billig rejse, og komme lidt væk fra det danske efterår.

Uanset hvor du ønsker at rejse hen, så kan du finde de bedste black friday tilbud på rejser, hos de danske rejseselskaber.

Hvornår er det Black friday 2020 ?

Black friday bliver afholdt hvert eneste år, fredagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. Det betyder at Black friday 2019 vil blive afholdt fredag den 29. november.

Køb din nye computer til Black friday 2020

Black friday i Magasin

De siger det selv – Magasin ELSKER Black friday. Hvert år fejrer de dagen i stor stil, og til Black friday 2020 bliver ingen undtagelse. Da Magasin både har en stor online butik og fysiske forretninger, bestemmer du selv om du vil ud og shoppe, eller bare nyde de gode tilbud hjemme fra stuen.

Se også: Sådan sparer du penge på fodboldstøvler til Black friday

Uanset hvad, så står Magasin klar til at hjælpe dig. De udvider åbningstiderne i deres fysiske butikker, hvor ud i 2018 kunne shoppe fra klokken 6 om morgenen og helt indtil midnat. Ønsker du at shoppe hjemmefra, så åbner Magasin for deres black friday tilbud klokken 00.00 i deres webshop.

November måned er også starten på juleudsalgene hvor du kan finde de bedste juletilbud HER

Black friday tilbud i danmark