Black friday tilbud hos Wupti 2020

Wupti Tilbud Logo udsalg til black friday og singles day

Black friday tilbud Wupti

Black friday tilbud hos Wupti kan være alt fra et ekstra billigt køleskab, til en computermus til små penge. Wupti fejrer Black friday hvert år, og de gør det ved at sænke prisene på alle typer varer i deres kæmpe sortiment. Så uanset om du leder efter en ny hårtørrer, eller et amerikanerkøleskab, så kan du finde det til en skarp pris hos Wupti til Black friday 2020 .

Fakta om Black friday tilbud hos Wupti

Dato: 27. November 2020
Åbningstider til Black friday: Hele døgnet
Rabatter: Op til 65%

Det kan være svært at holde styr på alle de vilde tilbud, så derfor er det praktisk at Wupti har en rigtig god søgefunktion på deres hjemmeside. Det betyder at du nemt og hurtigt kan skabe dig et overblik, og sikre at du gør en god handel. Hvis du ved præcis hvad du leder efter, kan du nemlig hurtigt søge det frem, og se hvor meget du sparer til Black friday 2020 hos Wupti.

Black friday udsalg hos Wupti 2020

Wupti elsker Black friday! Derfor går deres webshop helt i sort, og er sprængfyldt med vilde tilbud til Black friday 2020 . Det er dagen hvor Wupti har årets absolut skarpeste priser, og de kører helt vanvittige tilbud på både store- og små varer. Det er din mulighed for at gøre et kup! Besøg det store Wupti Black friday udsalg 2020 nu, og spar penge på alt fra elektronik til hårde hvidevarer.

Rigtig mange vælger at bruge Black friday hos Wupti til at spare penge på årets julegaver. Black friday er nemlig det sidste store udsalg før julen, så det er en omlagt mulighed for at få købt de første gaver, til ekstra skarpe priser. Uanset hvad du skal bruge, så har Wupti helt sikkert et tilbud du kan bruge til Black friday. Du kan få fingrene i de allerbedste tilbud på denne dag, og det gælder indenfor alle varekategorier.

Hvem er Wupti?

Wupti.com er en dansk webbutik med over 260.000 varer i deres sortiment. Det gør dem til en af landets allerstørste internetforretninger. De er især kendte for deres store udvalg inden for elektronik og hårde hvidevarer.

Wupti blev stiftet i 2006 i Odense. I dag har Wupti både forretning og kontor i Aarhus. I starten var det en del af 3C Koncernen, som blandt andet er kendt for at være virksomheden bag Leasy. I dag ejes og drives Wupti.com af Salling gruppen.

Læs også: Black friday hos Beautycos 2020 !

Du kan trygt handle hos Wupti til Black friday, da de som sagt er en af landets største webshops. Det kan blandt andet ses på deres Trustpilot, hvor de får en rigtig flot karakter, på baggrund af hele 23.000 anmeldelser!

Black friday nyhedsbrev hos Wupti

Wupti har selvfølgelig et stort nyhedsbrev, som vi anbefaler dig at blive modtager af. I nyhedsbrevet modtager du de spændende Black friday tilbud før alle andre + du får mulighed for at deltage i deres månedskonkurrence. Op til Black friday plejer Wupti at tease de gode tilbud på mail først, så du hurtigt får et indblik i hvad du kan forvente til selve Black friday.

Alt du skal gøre er at tilmelde dig Wuptis nyhedsbrev, og så deltager du automatisk i konkurrence hver måned. Der er nye præmier hver måned, og du skal ikke gøre noget for at deltage, når først du er tilmeldt nyhedsbrevet. Hvis du er heldig og vinder en præmie, så får du automatisk besked.

Hvad koster levering hos Wupti

Når de handler hos Wupti har du flere valgmuligheder når det kommer til levering. Som udgangspunkt koster det 29,- at få dine varer leveret. Du kan ved køb af hvidevarer vælge flere leveringsformer.
Ved køb af hvidevarer er der som udgangspunkt gratis levering. Dog kan du tilkøbe ekstra ydelser, som opbæring, montering og bortskaffelse af dine gamle hvidevarer. Besøg Wupti.com og læs alt om dine muligheder for levering i deres betingelser.

Se flere Black friday tilbud her