Black friday tilbud 2020 hos Unisport

Sportmaster har ligesom Unisport masser af gode tilbud til Black friday 2020!
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday

Unisport tilbud på Black friday

Unisport går helt i sort på black friday! Du kan altid finde gode tilbud hos Unisport, men til Black friday har du mulighed for at spare ekstra mange penge. Unisport har altid vilde tilbud på alt fra løbetøj, fodbold og træningsudstyr til Black friday. Så uanset hvilke produkter du leder efter, så har de helt sikkert noget til dig. Unisport har de sidste par år gjort ekstra meget ud af black friday, og du kan derfor forvente store rabatter på denne dag. Måske skal du bruge nye fodboldstøvler, skifte de sure løbesko, eller bare have den der fede træningstrøje. Uanset hvad, så er det helt sikkert værd at tjekke Unisports black friday tilbud.

Fakta om Black friday tilbud hos Unisport

Dato: 27. November 2020
Åbningstider til Black friday: Hele døgnet
Rabatter: Op til 65%

Tilbud på fodbold udstyr til Black friday

Unisport har et af landets største udvalg i fodboldudstyr. De har alle de nyeste fodboldstøvler, og alle de fede fodboldtrøjer. Du kan finde skarpe priser på klassikerne, de nye topmoderne versioner og alt midt i mellem. På Black friday har du mulighed for at gøre en ekstra god handel, uanset hvilke tilbud du leder efter. Tjek deres store udsalg ud, og se om de ikke har noget du kan bruge. Vi garanterer dig at du kan lave en rigtig god handel!

Unisport har fodboldstøvler fra alle de kendte mærker, så uanset om du er til Puma, Nike eller Adidas, så kan du finde et godt tilbud der paser til dine præferencer. Unisport har til Black friday ekstra rabatter på mange flere varer end normalt. Lad ikke chancen for at gøre en handel glippe. Du finder ikke lige så gode Black friday tilbud før næste år. Så skynd dig at besøge Unisports store black friday udsalg, og udnyt chancen til at opgrader din sportsgarderobe!

Åbningstider hos Unisport til Black friday 2020

Unisport har én enkelt butik som ligger i Jorcks passage i København. Her er du altid velkommen til at kigge forbi og se det store udvalg. De har normalt åbent til følgende tider:

10-18 Mandag – Torsdag,
10-19 Fredage
10-17 Lørdage
11-16 Søndage

Du kan dog opleve udvidede åbningstider til diverse udsalg. Ønsker du derimod at gøre brug af alle de bedste Black friday tilbud, så har Unisports webshop selvfølgelig åbent hele døgnet – også til Black friday.

Black friday tilbud unisport