Find de bedste Black friday tilbud 2020 hos Sport24

Sportmaster er ligesom Sport24 vilde med Black friday - og det kan ses på deres priser!
Sportmaster tilbud logo stærke tilbud til singles day og black friday

Black friday tilbud i Sport24

Sport24 er en af danmarks største online forhandlere af sportstøj. De har altid skarpe priser, men er kendte for at skrue ekstra op for rabatterne når vi nærmer os Black friday. Alting er lidt sjovere når riserne går helt i sort! Og det gør de hos Sport24 hvert år, til Black friday. Sidste år havde de et bredt udvalg af ekstra nedsatte varer til Black friday. Så uanset om du er til løb, fodbold, fitness eller noget helt andet, så kan du med garanti spare penge med Sport24 black friday tilbud online.

Fakta om Black friday tilbud hos Sport24

Dato: 27. November 2020
Åbningstider til Black friday: Hele døgnet
Rabatter: Op til 70%

De starter altid deres tilbud klokken 00.01 fredagen efter at amerikanerne har holdt Thanks giving. Men det betyder selvfølgelig ikke at de ikke varmer op i god tid. Som VIP Kunde hos Sport24 kan du få eksklusivt adgang til alle deres gode tilbud, før alle andre.

Det vrimler altid med gode tilbud på dagen, uanset om du shopper tilbud online, eller i din lokale butik. Der er skarpe tilbud på de kendte mærker som Puma, Adidas, Nike og Peak performance – for bare at nævne et par stykker. Du kan derfor altid finde mærkevarer på tilbud i Sport24 når det er Black friday.

Shop dine Black Friday tilbud hos Sport24

Du kan shoppe online hele dagen, og i deres fysiske butikker til udvidede åbningstider. Sidste år havde de lokale Sport 24 butikker åbent fra tidlig morgen og til sen aften. Køber du dine tilbud online, kan du forvente at modtage dine varer indenfor 1-2 hverdage.

Det er oplagt at bruge Black friday til at købe julegaver i Sport24. Du skal måske på arbejde, eller har andre planer på selve dagen. Som noget nyt tilbyder Sport24 at du kan afhente dine Black friday tilbud i din lokale Sport24 butik. Afhent i butik løsningen gør det nemt for dig som kunde at gøre brug af alle de gode tilbud. Find blot dine varer online, bestil, og hent dem derefter i din nærmeste butik, når de passer dig. Det gør nemlig ikke noget at du først henter varerne et par dage efter.

Black friday tilbud sport24