Black friday tilbud hos Le Fix

Black friday tilbud 2019 hos Le fix

Til Black friday hos Le fix kan du spare helt op til 80% på udvalgte varer. Le fix er et dansk tøjmærke, som blev startet tilbage i 1999 af 3 venner fra København. Siden dengang er mærket vokset, og leverer nu deres kollektioner worldwide.

<h4>Fakta om Black friday tilbud hos Le Fix</h4>
<b>Dato:</b> 29. November 2019
<b>Åbningstider til Black friday:</b> Hele døgnet
<b>Rabatter:</b> Op til 80%

Som mange andre danske webshops, er de selvfølgelig også med på Black friday bølgen. Det betyder at du som kunde kan forvente vilde tilbud til Black friday 2019. De mest kendte produkter fra Le fix er deres fede T-shirts. De fås i et væld af forskellige designs, alle med kant og personlighed. Du kan altid finde en som passer til din stil.

Du kan spare op til 80% til Black friday hos Le fix. Så uanset om du leder efter en fed t-shirt, eller måske en ny jakke, så har Le Fix helt sikkert noget du kan bruge. Når du handler hos Le Fix til Black friday, skal du forvente at leveringen af din ordre kan tage op til 5 hverdage.

Le Fix er elsket af kunderne – og det er ikke kun på grund af deres store rabatter til Black friday. De scorer topkarakterer på Trustpilot, og kunderne er vilde med dem! De gør rigtig meget ud af deres kundeservice, hvilket betyder at du som kunde altid kan få svar på dine spørgsmål, uanset hvad du er i tvivl om. Og det er noget kunderne kan lide.

Vi glæder os til at fejre Black friday hos Le Fix i 2019, og du er selvfølgelig inviteret til at deltage i det store udsalg. Vi ses hos Le Fix!

Le Fix åbningstider til Black Friday 2019

Le Fix har hele deres store sortiment tilgængeligt på deres webshop, men du kan også vælge at afhente dine varer i en af deres butikker. Du finder Le Fix på 3 forskellige adresser i københavn, og åbningstiderne kan variere. I deres butik i Kronprinsensgade er der åbent fra 11-18 mandag til torsdag, 11-19 fredag, 10-17 om lørdagen og 12-15 om søndagen.

Black friday tilbud hos Le Iix