Black friday seng

Spar masser af penge på din nye seng til Black friday 2020. Besøg BedreNætter og se deres kæmpe udvalg her:
Bedre nætter black friday og singles day udsalg

Black friday seng

Køb din nye seng til Black friday 2020 og spar op til 70%! Det lyder vildt, men den er god nok. De danske sengebutikker går pris amok til Black friday og sidste år kunne man finde senge der var nedsat med op til 70%. Du behøver ikke være nervøs for at det kun er de “billige” og “dårlige” senge som er på tilbud. Nogle af sengebutikkerne kørte tilbud på HELE deres sortiment til Black friday.

Det betyder kæmpe besparelser for dig som kunde. En god seng kan nemt koste over 10.000 kroner, så der er rigtig mange tusinde kroner at spare ved at købe seng til Black friday. Hvis du er nervøs for at købe din seng online, så vær helt rolig. De fleste danske forhandlere af senge på nettet tilbyder nemlig tilfredshedsgaranti. Det betyder at du som kunde kan bytte din seng til en ny, hvis den ikke er som forventet. Hvis du f.eks har brug for en seng som er blødere, eller hårdere, så bytter de gerne!

Spar penge hos Bedre Nætter til Black Friday 2020

Bedre Nætter har på få år overtaget et kæmpe stykke af det danske sengemarked. En af måderne de har gjort det på, er med deres agressive markedsføring og knivskarpe priser. Til Black Friday har Bedre Nætter valgt at udvide konceptet de seneste par år, og de fejrer i stedet Black week! Det betyder at du har en hel uge til at gøre brug af deres skarpe Black friday senge tilbud.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du den bedste seng til Black friday

Som noget særligt tilbyder Bedre nætter altid 100 dages prøvetid. Det betyder at hvis du sover for blødt, eller fast, i din nye Bedre Nætter seng, så bytter de madraskernen gratis. De afhenter den gamle og ombytter den til en anden fasthed på din adresse. Det er en service som få kan matche, og noget som kunderne virkelig sætter pris på. Køb din nye Black Friday seng hos Bedre nætter!

Spar penge hos Sengetid til Black Friday 2020

Sengetid.dk er den nye dreng i klassen. De kommer med et kæmpe udvalg og knivskarpe priser. Til Black friday går de helt amok! Sidste år havde de enkelte senge som blev sat ned med hele 70%! Det giver en besparelse på flere tusinde kroner og sikrer dig en god nattesøvn uden at skulle tømme kontoen.

Køb VVS til vilde priser på Black friday

Sengetid har altid unikke tilbud, med ekstra lave priser. I sær til Black friday. Det betyder at de har nogle specielle tilbud som er ekstra gode, men som er i begrænset antal. Derfor skal du være klar til at slå til, så du ikke risikere at sengen bliver udsolgt før du får gjort brug af tilbuddet. En Black Friday seng fra Sengetid er din chance for at få en god nattesøvn billigt, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Spar penge hos Jysk til Black Friday 2020

Jysk fejres selvfølgelig også Black friday. I vanlig Jysk stil så skruer de derfor priserne helt i bund. Det gælder typisk alle varer i butikken, og selvfølgelig også deres store udvalg af senge. Det kan give dig kolossale besparelser på alle senge i Jysks store sortiment.

LÆS OGSÅ: Spar penge på din nye computer til Black friday

Besøg din lokale Jysk butik til Black friday eller finde et godt tilbud online. Black friday seng udsalg hos Jysk starter til midnat og gælder selvfølgelig hele dagen!

Spar penge på senge til Black friday 2020

Hvis du leder efter en ny seng, så skal du købe den til Black friday. Her får du mulighed for at spare rigtig mange penge på den. De store danske sengeforhandlere slås om kunderne, og til Black friday giver de den ekstra gas med rabatterne. Det er ikke unormalt at se rabatter på helt op til 70%! og nogle steder tilbyder de store rabatter uanset hvilken seng du køber. Det er altså ikke kun på særlige udvalgte, eller specielt dyre senge at du kan finde rabatter.

LÆS OGSÅ: køb dit nye fjernsyn til Black friday

Er du på jagt efter nye senge så vil det være oplagt at besøge de forskellige sengeforhandlere på Black friday. En god kvalitetseng holder i mange år, og sikrer dig en god nattessøvn. Det er også derfor at en kvalitetsseng er forholdvis dyr. Derfor kan du gøre dig selv en tjeneste og købe en seng på tilbud som er lidt bedre end du normalt ville købe. Brug rabatten på sengen til at få råd til en bedre seng, og sov endnu bedre de næste mange år.