Black friday tilbud 2020 hos Kitchentime

Kitchen tilbud logo udsalg til black friday og singles day

Black friday tilbud hos Kitchentime

Black friday hos Kitchentime er din mulighed for at spare masser af penge på køkkenudstyr! Kitchentime tager nemlig Black friday til nye højder og holder Black weekend. Og ja, det betyder lige præcis det du som tror – en hel weekend fyldt med vanvittige priser! Black friday hos Kitchentime starter natten til fredag, helt præcist klokken 00.00. Og de gode tilbud stopper ikke før søndagen er slut!

Fakta om Black friday tilbud hos Kitchentime

Dato: 27. November 2020
Åbningstider til Black friday: Hele døgnet
Rabatter: Op til 60%

Du kan finde ekstra nedsatte priser på alt fra stegepander, kasseroller og knive. Så uanset hvad du står og mangler til køkkenet, så kan du finde det hos Kitchentimes Black friday udsalg. I hele deres Black weekend har de sænket priserne på hundredevis af lækre varer. Du kan med fordel bruge udsalget til at opgradere dit køkkenskab, eller måske bare til at spare penge på julegaverne.

Spar penge på Black friday 2020 hos Kitchentime

Kitchentime har som så mange andre danske webbutikker taget Black friday til sig. Den amerikanske tradition er blevet en fast del af den årlige udsalgskalender hos kitchentime. Det betyder at du kan forvente vilde rabatter og virkelig skarpe tilbud, på alle de kendte køkkenmærker og produkter. Uanset hvad du mangler i køkkenskabet, så kan det findes til Black friday 2020 hos Kitchentime.

Du kan spare penge hele weekenden, så du har masser af tid til at finde de bedste tilbud. Brug det ekstra lange udsalg til at kigge udvalget grundigt igennem. Dermed sikrer du dig at gøre det bedste køb. Og som en ekstra fordel så slipper du helt for at stå i kø, men kan sidde hjemme i ro og mag, og udnytte de vilde Black friday tilbud hos Kitchentime. Husk at Kitchentime tilbyder 365 dages returret og fri fragt ved køb for over 299,- Derudover tilbyder Kitchentime også hurtig levering, så du kan få dine varer i brug indenfor få dage.

Black friday tilbud hos Kitchentime