Ammepude tilbud 2019

En ammepude kan være en dyr, men nødvendig, investering, når man som førstegangsforældre skal til at amme. Det er hårdt arbejde, og kræver mange timer med den lille ny på armen, hvilket kan være en tung omgang. En god ammepude kan hjælpe med at gøre amningen mere behagelig, ved den ekstra støtte som det giver. Her i denne guide har vi fundet de bedste ammepude tilbud til dig

ERGOBABY Ammepude

ergobaby ammepude tilbud

Smart ammepude som er produceret med fokus på ergonomi. Udviklet af amme eksperter og ammende mødre, er denne ammepude kendt for at kombinere alle de vigtigste aspekter ved amning. Den er produceret i en unik C-form med maksimal fokus på at give dig de rette støttepunkter under amningen. Samtidig er den lavet i et fast skum materiale som hjælper dig med at holde din baby tæt ind på kroppen, for at give en kropsnær oplevelse.

Ergobaby ammepuden er produceret med betræk som tåler maskinvask ved 40 grader. Samtidig er skummaterialet fast og kraftigt, hvilket garanteret holder formen og sikrer dig god støtte, i hele ammepudens levetid. Den unikke C-form er med til at støtte babys hoved, og holde det højere end maven, hvilket giver optimal fordøjelse og minimerer risikoen for sure opstød.

Køb ErgoBaby ammepude hos Babysam HER

Smallstuff Ammepude, Denim

smallstuff ammepude tilbud

Den lille søde 🙂 Rigtig fin og smart ammepude fra Smallstuff. Produceret i fossflakes superior fyld og med aftageligt betræk i 100% bomuld, som gør det let at holde ammepuden ren og lækker. Tåler vask på 40 grader og kan sagtens komme i tørretumbler. Holder formen og sørger for god støtte til både mor og baby.

Ammepuden er allergivenlig og både betræk og pude er vaskbare hvis uheldet er ude. Udover at give optimal støtte under amning, kan den også fungere som en fantastisk nakkestøtte til mor, når den lille sover.

Køb Smallstuff ammepude hos Babysam HER

DONE BY DEER Ammepude Dreamy dots

done by deer ammepude tilbud

done by deer ammepude tilbudOg nu til det utraditionelle, men virkelig søde alternativ. Dreamy dots er en ammepude, formet som en et blødt hjørne. Dreamy dots ammepuden er designet emd et fint prikket mønster, i det bløde stof. Udover at give støtte under amning, kan Dreamy Dots også bruges til at støtte babyen nede på gulvet, eller når baby ligger i sofaen. Derudover har ammepuden den smarte funktion, at den kan følge barnet op igennem barndommen. Når der ikke længere er behov for ammepude, kan den bruges som krammedyr eller endda som sækkestol

Dreamy Dots er produceret i 100% bomuld og fyldet er allergivenligt. Det smarte prikkede bomuldsbetræk kan tages af, og tåler vask i op til 40 grader. Fantastisk ammepude, som fungerer til pynt, til leg, og meget andet, udover at give støtte under amningen. At rigtig sjovt og anvendeligt alternativ til den traditionelle ammepude 🙂

Køb Done by Deer ammepude hos Babysam HER

Doomoo Ammepude

En af de mest populære modeller, og samtidig også en af de mest anvendelige. Doomoo ammepuden har vundet masser af priser, og bliver hyldet over hele verden for sin funktionalitet og design. Ammepuden er produceret til at holde, og i kan derfor forvente en ammepude som holder hele livet. Den kan derfor bruges fra jeres første barn, og til det sidste. Ammepuden passer perfekt i højden, så du vil opleve korrekt støtte til din arm, samtidig med at du får støtte til ryggen.

Køb ammepude hos Babysam HER

 

Designet på denne ammepude er tidsløst, og med sinehvide og grå nuancer passer den til alle situationer. Samtidig er Doomoo ammepuden lavet i lækre, bløde materialer, og kan også bruges som en lækker rygpude til dit barn. Produceret i 95% bomuld og 5% elastan, er denne Doomoo ammepude det perfekte valg, til dig som vægter kvalitet højt. Samtidig er den fuldt Oeko-Tex certificeret, så du kan være helt sikker på at den er produceret uden skadelige stoffer i tekstilet. Læs mere om Oeko-tex certificatet her: http://www.okotex.dk/

Hvordan hjælper en ammepude?

Ømme skuldre, arme der sover, og en mor som er godt træt af det hele. Sådan kan amningen let ende, hvis ikke du sørger for korrekt støtte til armen. At amme sit barn, er noget af det mest intime en mor deler med sit barn, og det er derfor vigtigt at både mor, og barn, har en god oplevelse. Den rette ammepude kan give dig ekstra støtte de rette steder, og gøre det at amme meget lettere.
En god ammepude er en kæmpe hjælp, og sikrer både dig og dit barn perfekt støtte når du ammer, og sørger samtidig for at i begge er komfortable. En ekstra fordel ved at bruge ammepude, er at din modermælk nemmere kan løbe til, da du helt sikkert sidder bedre, og dermed er mere afslappet, end du ville være uden ammepude.

Der findes et utal af forskellige ammepuder. Store, små, farverige og med forskellige betræk. Det kan derfor være svært at finde den rette ammepude til dig. Samtidig vil du kunne opleve en stor forskel på kvaliteten af de forskellige ammepuder. Det er derfor vigtigt at du gør dit hjemme arbejde ordentligt, så du ender op med den helt rigtige ammepude . Vi anbefaler derfor altid at du prøver dig frem med nogle forskellige ammepuder, for at sikre at du finder den helt rigtige til dit behov. Det er meget individuelt hvordan forskellige mødre vil have deres ammepuder, nogle ønsker at ammepuden skal støtte armen, mens andre gør mere op i at barnet får støtte til nakken.

Læs også: Spar penge på januar udsalg 2020

Brug ammepuden før fødslen

Du kan med fordel starte med at bruge ammepude allerede under graviditeten. En ammepude giver en fantastisk støtte, og du vil f.eks kunne gøre brug af den under din nattesøvn. Ammepuden vil hjælpe dig med at gøre plads til maven, og samtidig ligge komfortabelt. Det handler om at udnytte alle tricks for at få en ekstra god nattesøvn – når den lille kommer, skal du ikke regne med at få 8 timer hver aften.

Hvordan finder jeg den rette ammepude?

Er du på jagt efter den perfekt ammepude, og står du for at skulle finde ud af, hvilke muligheder der er på markedet? Så har vi gjort opgaven let for dig 🙂 En god ammepude kan som nybagt mor, være uundværlig under amningen og måske endda også i starten af en graviditet , hvor ammepuden kan fungere som en ekstra støtte til maven, når du ligger i sengen og skal sove. Men en ammepude er naturligvis ikke bare en ammepude, da der er massevis af forskellige på markedet. Så hvad skal du vælge? Vi har her på siden lavet en oversigt over nogle forskellige muligheder for ammepuder, for at hjælpe dig med at få et bedre overblik.

Spar penge på din nye ammepude

De fleste som har fået børn, kan skrive under på at det er en dyr fornøjelse. Især som førstegangsforældre kan det være en rigtig dyr omgang. Derfor kan det være en god ide at købe din ammepude på tilbud, da du hurtigt kan spare flere hundrede kroner. De fleste ammepuder koster fra 500 kroner og op efter, så det er ikke en billig ting at anskaffe sig. Ofte kan du finde en ammepude på tilbud til det halve, så det kan godt betale sig at undersøge markedet før du køber.

Et godt ammepude tilbud findes i de fleste babybutikker, og det er en vare som ofte bliver sat ekstra ned i pris. Du kan også være heldig at finde en udgået model, hvor du kan spare endnu flere penge. En ammepude er forholdsvis simpel, så det betyder ikke det store om du har den nyeste model eller ej.

Ammepude bedst i test 2020

En ammepude er uundværlig når det kommer til at amme de mindste. Ammepuden kan hjælpe dig med at opnå en god sidestilling, så du undgår at overbelaste ryggen under din amning. Mange oplever problemer med ondt i nakken og i ryggen når de ammer, og her kan en god ammepude hjælpe dig.
Hvilken ammepude som er bedst i test i år 2020 er svært at sige. En ammepude er som udgangspunkt meget simpelt bygget op, så det er de små detaljer som adskiller de forskellige modeller. Derfor kan det også være svært at fortælle hvilken ammepude som er bedst.

Læs også: Sommerudsalg 2020 !

Vi anbefaler dig derfor altid at undersøge markedet grundigt, og eventuelt tjekke de bedste ammepude tilbud, som du kan finde øverst på denne side. Der findes et utal af ammepudetest rundt omkring på nettet, som kan hjælpe dig med at blive klogere på de forskellige ammepude modeller.